Draaginstructies

Het dragen met een geweven doek is confortabel en veilig voor ouder en kind, mits er goed geknoopt wordt. Hieronder een aantal verschillende knopen in gemakkelijke foto's gedemonstreerd. Ook raden we de draaginstructies van Nona Woven Wraps nadrukkelijk aan. Deze instructiehandleiding legt stap voor stap zowel de Front Wrap Cross Carry als de Rucksack Carry uit. Probeer ze uit om te kijken welke knoop voor jou en je kindje het lekkerste zit. Kom je er niet uit? Kom naar onze winkel, Zwanestraat 25 te Groningen. We nemen graag de tijd om mee te kijken met het knopen.

 

FRONT WRAP CROSS CARRY:

Laat je kindje in de buidel zakken.
Spreid de buidel onder de billen van je kindje van knie tot knie.


Spreid de doek volledig over de rug van je kindje en van knie tot knie. De uiteinden van de doek gaan onder de benen van je kindje door.


Afknopen met een dubbele knoop!

JORDAN CARRY:

FRONT CARRY:


RUGSACK:


Zorg ervoor dat je altijd met 1 hand je kindje vast hebt.
Breng de doek onder de billen van je kindje van knie tot knie. Zorg dat er een stuk doek tussen jouw rug en je kindje gestoken is.


Breng de doekeinden naar achter over de beentjes van je kindje en kruis ze onder de billen van je kindje. Breng de doekeinden naar voren onder de beentjes van je kindje door en knoop af.Afknopen met een dubbele knoop!


ROBIN'S HIP CARRY:

Spreid de doek onder de billen van je kindje van knie tot knie. Maak de knoop iets losser.


Trek de knoop weer strak voor je de uiteinden onder de beentjes van je kindjes doorhaalt.


Afknopen met een dubbele knoop!